Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bouwnummer (Bouwnummer 26) in Oudenbosch 4731 XX

Bouwnummer (Bouwnummer 26)

4731 XX Oudenbosch
Koopsom € 357.000,- v.o.n.

Omschrijving

Binnenkort in verkoop! Schrijf u nu in!

Briljant wonen nabij het centrum van Oudenbosch

De gemeente Halderberge realiseert aan de rand van Oudenbosch een levendige nieuwbouwwijk met 68 woningen in het gebied gelegen tussen de Acer Flamingolaan, Kwekerssingel en de Albanoweg. Het ruime nieuwbouwplan is bekend onder de naam Albano lob C en profiteert met haar prachtige...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Binnenkort in verkoop! Schrijf u nu in!

Briljant wonen nabij het centrum van Oudenbosch

De gemeente Halderberge realiseert aan de rand van Oudenbosch een levendige nieuwbouwwijk met 68 woningen in het gebied gelegen tussen de Acer Flamingolaan, Kwekerssingel en de Albanoweg. Het ruime nieuwbouwplan is bekend onder de naam Albano lob C en profiteert met haar prachtige ligging zowel van natuur als van de voorzieningen in het centrum van Oudenbosch. Albano lob C bestaat uit particuliere bouwkavels, welke aangeboden worden door de Gemeente Halderberge, en projectmatige woningen.

Aannemersbedrijf van Agtmaal bv ontwikkelt in samenwerking met Maas-Jacobs de 38 projectmatige koopwoningen in het binnengebied van Albano lob C. Het project bestaat uit 14 rijwoningen, 22 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De woningen worden uitgevoerd met een epc van 0, hierdoor is een gunstige financiering mogelijk middels de Rabo GroenHypotheek.

Rijwoning:
In het hart van de nieuwe woonwijk komt u de rijwoningen tegen. Deze royale geschakelde woningen zijn elegant en lenen zich perfect voor starters en jonge gezinnen. De woningen kenmerken zich door hun eigen karakter, wat mede gecreëerd wordt door de gekeimde delen op de voorgevel. Verder beschikken ze over een mooie tuin waarbij een aantal woningen voorzien zijn van een garage.

Tweekapper:
Verdeeld over het gehele plan ziet u de stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn verdeeld in 2 types met verschillende unieke voorgevels. Type 1 heeft een statig uiterlijk gecreëerd door de symmetrische voorgevel met grote raampartijen en een gekeimde strook in het midden van de voorgevel. Type 2 heeft een speels uiterlijk door middel van de verschillende raampartijen en gekeimde delen. Verder zijn beide types ruim van opzet en voorzien van een garage met opstelplaats voor de auto ervoor.

Vrijstaand:
Op ruime percelen aan de oostzijde van Albano lob C bevinden zich 2 vrijstaande woningen. Uniek aan deze woningen zijn de kopgevels en de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Daarnaast beschikken ze over een ruime voor- en achtertuin en een garage met ervoor een opstelplaat voor een auto. Van binnen zijn de woningen bijzonder ruim en praktisch opgezet, waardoor u onder meer kunt genieten van de woonkeuken en de royale woonkamer.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 357.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Inhoud 590 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 26), 4731 XX Oudenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.