Mijn favorieten

Aankoop

Een huis kopen, samen met van Meer makelaars.

Het kopen van een huis blijft voor de meeste één van de belangrijkste beslissingen in ons leven. Het is daarom ook belangrijk dit goed te doen. Dat kan samen met van Meer makelaars.

Al 15 jaar verlenen wij objectieve, onafhankelijke, snelle en deskundige dienstverlening op het gebied van onroerend goed.
We kennen de regionale markt door en door en zijn wij altijd goed geïnformeerd over het actuele aanbod.
Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen NVM, is voor u een extra zekerheid.

Meer informatie hierover vindt u op www.nvm.nl

Het vinden van een huis is tegenwoordig makkelijker door de komst van het Internet. U kunt zelf actief mee zoeken. Ook is het aanbod ruimer de laatste tijd.

Door dat wij dagelijks bezig zijn in de markt weten wij ook vaak dat er een woning te koop komt vóórdat deze op de markt is. Wat voor woning u zoekt wordt kenbaar gemaakt in een kennismakingsgesprek. Daarin worden de praktische kenmerken besproken, maar vooral proberen we het gevoel wat u hebt bij een nieuwe woning ons eigen te maken. Door onze jarenlange ervaring zijn we daarin goed geworden, al zeggen we het zelf.

Een spannende periode breekt aan. De periode van kijken en oriënteren, langsrijden en nog eens kijken en als dan de beslissing wordt genomen om de woning te willen kopen, gaan wij professioneel en zakelijk zaken aanpakken. De woning wordt kritisch bekeken, de staat van onderhoud, de technische staat en indien nodig wordt een bouwkundige ingeschakeld.
Bestemming- en gebruiksmogelijkheden worden gecheckt, bijzondere rechten en verplichtingen onderzocht en nagegaan wordt of er bijzondere omgevingsfactoren zijn.

Aan de hand hiervan kan een reële waarde worden bepaald en kunnen de onderhandelingen starten. Uiteraard wordt u van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden en doen we onze uiterste best om tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden en condities een transactie tot stand te brengen.
Als er overeenstemming is bereikt wordt alles vastgelegd in een NVM koopakte. Pas nadat deze door partijen is ondertekend is de koop een feit.

De administratieve afhandeling wordt door ons verzorgd. U gaat uw financiering regelen en zich bezighouden met de leuke dingen die komen kijken bij de verhuizing naar een nieuwe woning.
Op de dag van de oplevering spreken wij af om de woning nog éénmaal te inspecteren voordat we naar de notaris gaan. Ook bij de notaris zijn wij er natuurlijk bij.


Ons werk is dan gedaan en u kunt aan de slag.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring