Mijn favorieten

Wie zijn wij


Even voorstellen…

Benno en Lian van Meer, beiden geboren en getogen in Oudenbosch, dus heel goed bekend in en met het werkgebied, de gemeente Halderberge en omliggende plaatsen.
Ook onze kinderen groeien hier op, in deze mooie omgeving.

Sinds circa 1990 werkzaam in de makelaardij. In 1993 beëdigd als makelaar en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen NVM. Hierna zijn onder meer de opleidingen voor Erkend Hypotheekadviseur en Woningmarktconsultant gevolgd als verrijking van de eigen kennis en om u, de klant, nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ervaring
Inmiddels zijn we zelf binnen de plaats al vaak verhuisd, zowel privé als met ons kantoor. Ook persoonlijk is er dus ervaring met de perikelen bij een verhuizing, zoals het verkopen van de huidige woning, kopen van een nieuwe woning en het geregel er omheen. En niet te vergeten de spanning en emotie.

Al het voorgaande is een goede en brede basis om klanten goed van dienst te kunnen zijn. En de slogan is daarom ook écht van toepassing.

Ons kantoor 
is gelegen aan de Ste Bernaertsstraat 14 te Oudenbosch, waar we u graag ontvangen voor een goed gesprek en waar we de woningen presenteren. In het gebied en de markt waar we werkzaam zijn is het, ondanks het internet, belangrijk ook aanspreekbaar te zijn op een herkenbare plek.

 
De diensten die we u aanbieden bestaan uit de verkoop van bestaande woningen, de verkoop van nieuwbouwwoningen, aankoop van bestaande woningen en het taxeren van woningen.
 


NVM makelaar

De NVM-makelaar is dé adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de woningmarkt. NVM-makelaars onderscheiden zich ten opzichte van andere ondernemers in dit vakgebied op grond van kwaliteit, dienstverlening, advies en vakkennis. Ze werken permanent aan verbetering van kennis en kunde door opleidingen, trainingen en deelname aan relevante workshops, seminars en dergelijke.

Tevens blijft de NVM-makelaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de regelgeving en wetgeving van de overheid en juridische en overige aspecten op het vakgebied van wonen. Hierdoor kan hij een breed scala van diensten aanbieden. Of het nu gaat om koop/verkoop, huur/verhuur, nieuwbouw, taxaties, advisering over financiering of onteigening, een NVM-makelaar is daarvoor het goede adres. De huidige generatie NVM-makelaars kan haar klanten, of dit nu particulieren of professionele opdrachtgevers zijn, van een goed deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk totaaladvies voorzien, hetgeen ze onderscheidt van andere makelaars op het gebied van onroerend goed.

Voor meer informatie klikt u op het NVM logo.

Woningmarktconsultant

Adviseren van professionele partijen, over de opzet van nieuwe woningbouwlocaties, over de keus van de te bouwen woningen, over de invulling van herbestemmings- en stadsvernieuwingsprojecten. Dat is ondermeer de rol van de woningmarktconsultant. Als het ware de stem van de consument laten doordringen, zodat vraag en aanbod goed op elkaar worden afgestemd.
De Woningmarktconsultant kent de denk- en werkwijze van professionele partijen, zoals projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten, woningbouwverenigingen en beleggers, door zijn HBO opleiding, en weet dit te combineren met zijn kennis van de plaatselijke en regionale markt.
Het resultaat moet zijn dat de opdrachtgever komt tot een waardevol en duurzaam woonproduct en dat de uiteindelijke bewoner het woongenot krijgt dat hij verlangd.

Voor meer informatie klikt u op het logo.
 

Van Meer Makelaars B.V.

Kantoor Vestiging Van Meer Makelaars B.V.

Adresgegevens

Ste Bernaertsstraat 14
4731 GP Oudenbosch
KvK nummer: 20121451
BTW nummer: NL823998265B01
0900 - 17.30

Routeplanner